Peres Fredscenters Venner

Visual Story producerer og hjælper med at distribuere korte videointerviews med kendte danskere, der bakker op omkring Peres Fredscenters Venners arbejde.

Se første video i serien. Mød Peres Fredscenters Venner: Mogens Lykketoft

Peres Fredscenters Venner arbejder på at styrke kendskabet til fredsarbejdet mellem Israelere og Palæstinensere og for at nuancere mediebilledet af et Mellemøsten, hvor vi mest hører om vold, krig og terror samt manglende fredsvilje.

Videoerne distribueres via Facebook og Youtube. Målet er at fange danskernes opmærksomhed og få dem til at besøge Peres Fredscenters Venner’s Facebookside, hvor de kan give deres opbakning og opleve, hvordan The Peres Center for Peace i Israel arbejder med at skabe gode fortællinger gennem samarbejdsprojekter mellem israelere og palæstinensere.

Besøg: Peres Fredscenters Venner’s Facebookside.

Efterlad et svar