Kurser

MobileStory. Kursus i videokommunikation med iPhone og iPad
Sæt medarbejderne eller kommunikationsafdelingen hurtigt og godt i gang med videoproduktion.

Visual Story’s fleksible kursuskoncept i videoproduktion med iPhone og iPad henvender sig til virksomheder, der vil styrke den skriftlige kommunikation på en enkel og effektiv måde. Kurserne er fleksible og bliver som udgangspunkt tilpasset virksomhedens kommunikation og medarbejdernes dagligdag. Kurset er, ud over et kompetenceløft, også en kreativ involverende proces, der skaber motivation og videndeling i organisationen.

Visual Story afholder kurser for CBS og DJØF og har uddannet medarbejdere for flere private og offentlige virksomheder: Cowi, Københavns Lufthavne, Copenhagen Business School, AspIT, NOVO, Fødevarestyrelsen, Force A/S, Fertin A/S, HK. Kommuner: Køge, Sønderborg, Helsingør, Ballerup, Hørsholm, Furesø og Rødovre Kommune, m.fl.

Workshop.Kursus i mobil videokommunikation. Visualstory.dk

Kursisterne siger: Det er for brugere på alle niveauer. Det var sjovt og kan bruges af hele organisationen.

Målrettet kompetenceløft
Kurset er designet med henblik på at implementere nye kompetencer i organisationen gennem et intensivt og målrettet læringsforløb. Det kan lade sig gøre, fordi kursus og praktik foregår på medarbejderens arbejdsplads. Her arbejder medarbejdere, fra samme eller forskellige afdelinger, med videoproduktioner, der tager udgangspunkt i arbejdspladsens historier og behov for kommunikation.

Efter kurset har hver deltager en video, der kan bruges i virksomhedens kommunikation.

Kurset henvender sig til private og offentlige virksomheder, der vil involvere medarbejderne i kommunikationen.

Fleksibelt kursuskoncept
Kurset er fleksibel: Afholdes hos kunden. Er tilpasset et relevant kommunikationsbehov. Kursusforløb:  1 dag eller 2 dage. Forløbet kan splittes op i 2 halve eller 4 halve dage.

MobileStory består af tre forskellige moduler:  Fortællingen, Billedhistorien samt Redigering. Modulerne kan også afholdes enkeltvis.

Deltagerantal
1-20 deltagere.

Forankring af viden
Efter kurset: Visual Story tilbyder en mentorordning samt suplerende kurser, hvor deltagerne har mulighed for at få hjælp til at få rutiner indenfor de nye kompetencer. Det kan fx ske gennem personlig sparring, korte workshops eller via en lukket Facebookgruppe, der faciliteres i en aftalt periode.

Se video:  Hvordan kom CPH i gang med videoproduktion?

Se video: Hvad skete der i CPH, da de begyndte at producere video?

Læs artikel i Kommunikatøren

Kursus i fotografi 

Bedre fotos på hjemmeside og nyhedsbreve
Workshop i fotografering. 2-10 deltagere.
Vi arbejder med forståelsen og håndværket omkring billeder og fotografering. Kurset tager udgangspunkt i den type billeder, du har brug for at arbejde med.

Varighed: 1 dag.