Crowdfunding af filmprojekt

Visual Story udvikler i samarbejde med Dansk AV produktion samt KZ og Veteranflyklubben en dokumentarfilm om det danske KZ-fly og dansk flyindustri.

Filmprojektet skal realiseres gennem en crowdfunding-kampagne, som starter d. 21. januar 2013. Partnerne er i gang med at udvikle en unik crowdfunding platform til projektet da der ikke findes en velegnet platform til en europæiske kampagner.

Filmen “Den Danske Flyvemaskine” skal udbrede kendskabet til KZ- flyene, Dansk Aero Industri samt den unikke KZ og veteranfly-kultur, som i dag holder flyene i luften. Filmen bliver distribueret af KZ og Veteranflyklubben.

Filmen får en varighed på 40-45 minutter og bliver distribueret på DVD med dansk, engelsk og tysk speak, samt en håndbog med yderligere information om flyene.

Crowdfunding går kort fortalt ud på at finansiere et kreativt projekt på internettet ved hjælp af små bidrag fra mange mennesker, der deler en fælles interesse. Crowdfundingen kommer til at ske via projektets egen internetplatform,  der både skal udbrede kendskabet om projektet og håndtere indsamlingen. Bidragsyderne får blandt andet en dvd med filmen samt en håndbog som tak for deres bidrag.

 

Efterlad et svar