Legacy of Bhutan. Filmbaseret undervisningsværktøj

Filmkonceptet Legacy of Bhutan bliver nu brugt af folkeskoler og gymnasier. Produktet har fået sin egen siden og er blevet præsenteret på Danidas Facebookside. Lærerne har adgang til 8 film, lærervejledning og fotografier via platformen www.emu.dk.  Filmkonceptet bliver brugt til undervisning i temaet globalisering, kultur og identitet.

En gymnasielærer på et Gymnasie i København har brugt Legacy of Bhutan som grundlag for en debatrunde om globalisering i sin klasse. Hun skriver:

Debatrunden var interessant, lærerig og fuld af humor og jeg kan varmt anbefale andre lærerkollegaer derude i landet, at kaste sig ud i dette forløb. Jeg vil dog sige at det virkelig er vigtig med de indledende øvelser og diskussioner om globalisering for at debatrunde når et interessant fagligt niveau. Vi brugte 7 lektioner af 45 min. på arbejdet med globalisering. Rigtig god fornøjelse.

Du kan også se de 8 film i Legacy of Bhutan på Youtube: Se film her

Se Foto E-bog:   Billeder fra Bhutan

Legacy of Bhutan. Udvikling og tilrettelæggelse: Peter Zeuthen, Visual Story

 

 

Klasse. Jigme Losel Primary School, Thimpu Bhutan

Painter, Choki Traditional Art School

Udsigt fra kloster

 

Efterlad et svar