Video og arbejdssikkerhed hos Marius Pedersen

’Budskabet går rent ind’, især fordi det ikke er en chef, der kommer med et budskab, men en af deres egne kollegaer. siger Morten Petersen, Marius Pedersens regionschef i Aalborg.

Marius Pedersen begynder nu, at bruge et nyt videokoncept udviklet og produceret af Visual Story. Konceptet består af 7 korte videoer, der skal understøtte de gode rutiner og øge arbejdssikkerheden på en arbejdsplads, der håndterer affald fra store dele af samfundet.

De forskellige film handler om, hvordan medarbejderen udfører arbejdet på en sikker måde. I formidlingen bruges der også storytelling, når en medarbejder fortæller om, hvordan og hvorfor han kom til skade, fordi han ikke arbejdede på den rigtige måde.

Morten Petersen, har med to interne visninger draget de første erfaringer med konceptet. Han har vist det for kontorpersonalet samt 30 chauffører, og der er bredt set tilfredshed med videoerne og den måde de kommunikerer på.

Morten Petersen fortæller, at chaufførerne kunne li’ at deres kolleger medvirker og at videoerne på en realistisk måde tager udgangspunkt i deres arbejdsdag. Især mødet med kollegaen, der fortæller om sit uheld, og den læring han står tilbage med, får chaufførerne til at spidse ører.

Morten vil i fremtiden bruge videokonceptet, når nye medarbejdere skal introduceres til arbejdet.

Visual Story har udviklet tilsvarende kommunikations og læringskoncepter for Maersk Oil, Maersk Line, De forenede Dampvaskerier, Bispebjerg Hospital samt Pfizer.

Efterlad et svar