Videokommunikation til Tuba

Digitale ’Drop-In møder’ til unge.
Visual Story har produceret et online videoformat til TUBA, der kæmper for at forbedre forholdene for unge, der er vokset op i familier med alkohol- eller stofmisbrug.
TUBA, der tilbyder anonym og gratis terapi og rådgivning, vil bruge videoformatet, som en digital version af deres ’drop in møder’ som TUBA’s terapeuter holder rundt om i landet for unge, der har brug for råd og vejledning. Via online formatet kan TUBA nå ud til langt flere unge, som måske ikke kan eller har lyst til at komme til et fysisk møde.

Filmformatet består af 5 tematiske film på ca. 12 minutter, hvor unge i en samtale med hinanden og en terapeut, fortæller om deres oplevelser og erfaringer som børn i en misbrugsfamilie.

Se videoen: Forholdet til mor og far.

De unge og TUBA’s terapeuter har taget godt imod onlineformatet, der bl.a. indgik i en Facebook-kampagne, der nåede ud til over 40.000 mennesker. Formatet bliver også brugt af TUBA’s terapeuter, når de underviser og holder oplæg.

Læs mere om TUBA’s arbejde for de unge.

Producer & Instruktør Peter Zeuthen

Efterlad et svar