Bhutans møde med en moderne verden

Den statslige forskningsinstitution i Bhutan, Centre for Bhutan  & GNH Studies, udgiver min filmserie, Legacy of Bhutan, for at fortælle verden om landets og indbyggernes kamp for at bevare deres identitet og kultur i en globaliseret verden.

 

Centre for Bhutan  & GNH Studies

Her kan du se hele filmserien med danske undertekster.
LEGACY OF BHUTAN

I 2011 rejste jeg til Bhutan for at producere et undervisningsmateriale om kultur og identitet til folkeskolen. Det skulle blive til en serie korte film om hverdagen og menneskene i et lille Buddhistisk land, der gemt af vejen i Himalayas bjerge, stadigvæk har sin særegne kultur intakt.

Jeg ville fortælle historier om, hvorfor og hvordan bhutanerne kæmper for bevare deres identitet og kultur i mødet med globaliseringen. Jeg skulle tæt på befolkningen for at finde personer, der ville fortælle deres historie, og det bragte mig rundt i det bhutanske samfund. De fleste film blev produceret undervejs, når jeg mødte en bonde, en munk, en musiker, en skoleleder.

Se billeder fra Bhutan

 

 

 

 

Efterlad et svar