CPH og Fødevarestyrelsen på videokursus

Visual Story har uddannet medarbejdere fra to virksomheder i at arbejde med film. De to kursusforløb blev tilrettelagt i forhold til virksomhedernes målsætninger med det visuelle medie.

Københavns Lufthavne
HR-afdelingen i Købehavns Lufthavn vil selv producere et film til den interne branding.
To HR-medarbejdere har været på et fem-dages intensivt videokursus, hvor de både får nye kompetencer, udvikler strategi til et nyt filmformat og producerer de to første film, som i den kommende tid bliver distribueret i virksomheden.

Kursister arbejder med manuskripterKursister på optagelse

Jesper, HR Udvikling & Intern Kommunikation: ”Fantastisk engageret og målrettet undervisning, hvor metoderne kan overføres 1:1 til virksomheden, når vi efterfølgende skal stå på egne ben og producere vores videoer selv.”

Formatet hedder Mød din Kollega. Hver film er et kort portræt af en afdeling på ca. to minutter, hvor en medarbejder fortæller om sin arbejdsplads og om, hvordan han eller hun er med til at få hjulene til at køre rundt i virksomheden. De enkelte film skal vise den faglige stolthed, arbejdsglæden og mangfoldigheden i CPH, og hvordan alle medarbejdere understøtter CPH’s strategi.

Mobil Intranet

Filmformatet bliver understøttet af artikler, der uddyber fortællingen om de enkelte afdelinger. Filmene bliver distribueret via virksomhedens mobile intranet og som QR-koder i artiklerne.

Tina, HR Udvikling & Intern Kommunikation: ”Det giver stor værdi at få eneundervisning, og fordi man får et færdigt produkt ud af det.”

 

Se de film som kursisterne producerede på kurset:

Fødevarestyrelsen
Fødevarestyrelsen vil være dygtigere til selv at udvikle film til den eksterne kommunikation. Otte medarbejdere fra Kommunikation har derfor været på kursus for at udvikle formater og skrive manuskripter så deres fotograf får et solidt kreativt grundlag at arbejde videre med. Via et to-dages intensivt kursusforløb udvikler kursisterne en køreklar visuel strategi med flere filmformater og manuskripter, som de kan sætte i produktion efter kursusforløbet.

Visual Story’s videokurser: Video i kommunikatørens værktøjskasse
Kursusleder Peter Zeuthen
Kurset afholdes i samarbejde med klipper Wiebe van der Fliet, Web Video Academy

Efterlad et svar