Kursus i videoproduktion med iPhone og iPad

MobileStory: Historier fortalt i levende billeder her og nu med iPhone og iPad.
Visual Story’s kursuskoncept, MobileStory, henvender sig til virksomheder, der vil styrke skriftlig kommunikation med video på en enkel og effektiv måde. Deltagerne lærerat fortælle korte, skarpe historier med deres iPhones og iPads.
Kurset er ud over et kompetenceløft også en kreativ involverende proces, der skaber motivation og videndeling i organisationen.

Målrettet kompetenceløft
Kurset er designet med henblik på at implementere nye kompetencer i organisationen gennem et intensivt og målrettet læringsforløb. Det kan lade sig gøre, fordi kursus og praktik foregår på medarbejderens arbejdsplads. Her arbejder medarbejdere, fra samme eller forskellige afdelinger, med videoproduktioner, der tager udgangspunkt i arbejdspladsens historier og behov for kommunikation.

Efter kurset har hver deltager en video, der kan bruges i virksomhedens kommunikation.

Fleksibelt kursuskoncept
Kurset er fleksibel: Afholdes hos kunden. Er tilpasset et relevant kommunikationsbehov.  Kursusforløb:  1 dag eller 2 dage. Forløbet kan splittes op i 2 halve  eller 4 halve dage.

MobileStory består af tre forskellige  moduler:  Fortællingen, Billedhistorien samt Redigering. Modulerne kan afholdes hver for sig.

Forankring af viden
Efter kurset: Visual Story tilbyder en mentorordning samt suplerende kurser, hvor deltagerne har mulighed for at få hjælp til at få rutiner indenfor de nye kompetencer. Det kan enten ske gennem personlig sparring, korte workshops eller via en lukket Facebookgruppe, der faciliteres i en aftalt periode.

Visual Story har uddannet medarbejdere for flere private og offentlige virksomheder: Cowi, Københavns Lufthavne, Copenhagen Business School, AspIT, NOVO, Fødevarestyrelsen, Force A/S, Fertin A/S, HK. Kommuner: Køge, Sønderborg, Helsingør, Ballerup, Hørsholm, Furesø og Rødovre Kommune, m.fl.

Kontakt Visual Story for yderligere oplysninger.

Se case. CPH

 

Efterlad et svar