Videokommunikation på CBS

Visual Story har afholdt kurser i videokommunikation med mobile medier for kommunikationsstuderende på CBS. Mobile medier som smartphones og tablets har ændret medielandskabet og kommunikationsfolk har brug for at supplere deres skriftlige kompetencer med nye visuelle værktøjer.

Kurset er en del af semestrets kommunikationsværksted med fag, som Event og oplevelseskommunikation, Digital strategi og sociale medier samt Skriv bedre tekster.

Ca. 100 studerende fra HA.Kom. fik indblik i, hvordan video bliver brugt i virksomhedskommunikation samt værktøjer, der gjorde dem i stand til at producere enkle videoer med iPhones og iPads. De fik til opgave at formidle problemstillinger i semestrets øvrige fag.

Igennem hele semestret blev processen understøttet med læring i en lukket Facebookgruppe.

Videokommunikation bliver også en del af kommunikationsværkstederne i 2016.

Mere om Visual Story’s kurser

Efterlad et svar