Unik historie om dansk flyindustri er udgivet som DVD og bog

Dokumentarfilmen om to iværksættere Kramme og Zeuthen og deres KZ-fly – nu på DVD og booklet

Gik du glip af filmen da den blev vist på Danmarks Radio, så kan du nu få den på DVD med bonusmateriale og en lille illustreret bog. Bonusmaterialet består af 9 korte film om KZ-flyene. Du kan se alle filmene online både på dansk og engelsk ved at scanne QR-koderne i bogen.

Du kan købe DVD’en i Polyteknisk Boghandel
http://www.polyteknisk.dk/home/danish_aeroplane

Eller kontakte Peter Zeuthen. pz@visualstory.dk

Historien repræsenterer et stykke unikt dansk industrihistorie, som begynder i 1930erne, hvor to flytosser i en fjern afkrog af Europa tumler med drømme om at bygge flyvemaskiner til både civilt og militært brug. Det virker som et umuligt projekt, men de er ikke til at stoppe og resultatet af deres indædte kamp for at skabe en dansk flyindustri kan stadig opleves rundt om i verden den dag i dag.

Produktion
Instruktion og manuskript Peter Zeuthen & Interview og klip Anders Dencker Christensen
Visual Story i samarbejde med Dansk Av Produktion

Efterlad et svar